tisdag 10 december 2013

Lucka #10 - Mera naket

Det blev stor upp(stånd)else över lucka #5 som innehöll mycket naket. Därför bjuder jag läsarna på mer naket, sex säljer... fast gör det det även med de här bilderna? Det återstår att se.

Ålandsresan 2008 blev iaf inte känd för några stora gäddor. Däremot hade vi några fantastiska sommardagar med sol, bad, spel och annat.

Lucka #10 är hämtad från denna resa och handlar om Erik Axelsson. Vi hade precis avslutat ett uselt fiskepass och bestämde oss istället för att gå ner och bada. Erik gillar att bada, och framförallt naken.


Vi gick ner till Sandviken som ligger några stenkast från stugan. Det var inga människor på stranden den här dagen, så Erik tvekade inte utan slängde vart enda plagg han hade på sig. Badbyxorna fick ligga kvar på stranden, det var ju inget folk där ändå. Jag är inte riktigt säker på vilka fler som var med utav mig, micke, mats och Jimmy. Men några till var vi, och vi hade badkläder på oss i alla fall.

 
Hur som helst, vi hade vart i vattnet en stund och kastat en boll till varnadra när vi ser två tjejer komma ner till stranden. De var kanske i 15 års åldern. De la sig och sola precis där vi lagt våra kläder. Erik hukade sig ner i vattnet. Och från deras håll var det omöjligt att se vilka som var nakna och vilka som hade badkläder på sig, men jag tror de förutsatte att vi alla hade badkläder på oss.

Vi låg kvar i vattnet, och tiden gick. Tjejerna visade inga tecken på att de skulle lämna stranden, och vi behövde bege oss hem igen. Sagt och gjort. Erik fick ta den lilla bollen och försöka dölja de ädlaste kroppsdelarna när han sakta gick upp till sina kläder. Han försökte se oberörd ut och hälsade glatt med ena handen på bollen och andra i luften. Tjejerna såg chockade ut men hälsade tillbaka och skyndade snabbt därifrån.
Alla utom Micke gick upp till stugan. Han skulle fixa nåt vid stranden, oklart vad.

Här kommer ett axplock av bilder från resan 2008:

















3 kommentarer:

  1. Kommer ihåg resan som om det vore igår, tyvärr inte så mycket gädda, men för övrigt en av dom roligare resorna med grymt väder, massa minnesvärda händelser, och så klart en och annan öl

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Rekommenderar sexleksaker för orgasm Sextoysonlinestore.com

    SvaraRadera